29 Ağustos 2010 Pazar

Civilization III - Full indir



























































: -
www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü

: 4 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.




This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.







Her sanat dalının içinde gidişata bir şekilde ciddi yön vermiş sanatçıların olması kaçınılmazdır. Bir sinema sever için David Fincher ya da Oliver Stone un filmleri apayrı bir yer işgal eder gönlünde. Bir edebiyat aşığı içinse Dostoyevski, Tolkien gibi ustalar onlara insan zihninin kapılarını açan çilingir ustaları gibi gelir. Oyun severler içinse tartışmasız alanında yer edinmiş en büyük usta ise Sid Meir dır. Çalıştığı her şartta ve her oyunda tıpkı bağımsız bir sinemacı gibi prensiplerinden asla ödün vermeden belli ve giderek artan sağlam bir hayran kitlesine sahip olan bir oyun yapımcısı. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, kimseyi kimse ile karşılaştırmıyorum. Yalnızca her dalda yaptığı işi prensipleri ile özgün bir şekilde yapan birilerinin olduğunu ve Sid Meir ın da bilgisayar oyunları dünyasında oyun severlerin yodhası olduğunu söylüyorum. Civ 3 ( Civilization 3 ) ile birlikte Sid usta tekrar karşımıza çıktı ve bu sene bizlere şu mesajı bir kez daha verdi. '' BEN OYUN YAPTIĞIM SÜRECE EVLERDE, OKULLARDA, İŞYERLERİNDE VE YAPTIĞIM OYUNU OYNAYANLARIN BULUNDUĞU HER YERDE İŞLER AKSAYACAK, KALKINMA DURACAK VE SİZ BENİM YAPTIĞIM OYUNLARIN ESİRİ OLACAKSINIZ.'' Maalesef bu sözlerin hepsi doğru. Tecrübe ile sabit.

EFSANE GERİ DÖNDÜ !!!

Birçoğumuzun bir şekilde Civilization ile tanışması çok eskilere dayanır. Kimimiz kuzenimizin Amiga sında, kimimiz ilk bilgasayarımızda tanışmıştır Civilization ile. Ve tanıştığı anda kanı ısınıp aşık olmuştur. Sid Meir ın da tekrar başında bulunduğu yeni bir Civilization yapıldığını duyunca hemen ciddi oyuncu bekleme konumumuzu aldık. Öyle diğer oyunlar gibi aylar ( hatta yıllar ) öncesinden haberini almadık. Diğer oyunlar gibi dev bir reklam bütçeside yoktu Civ 3 ün. Fakat hiç değişmeyen mükemmel bir ruhu vardı. İşte bunun değişmeyeceğini bildiğimiz içindir ki ne kadar olduğu umurumuzda olmadan beklemeye başladık Civ 3 ü. Çıktığında ise gidip aldık ve dış dünyaya kendine iyi bak deyip kabuğumuza çekildik.

Civilization' ı daha önce bilmeyenler, görmeyenler ya da ön yargılı bir şekilde görmek istemeyenler için kısaca anlatalım. Civilization temel olarak bir turn based strateji. Fakat tam olarak bir savaş stratejisi değil. İçinde tabii ki savaş öğeleri barındırıyor fakat bundan daha önemlisi insanlık ve dünyanın içinden geçtiği dönemleri, buluşları ve sistemleri oyun içinde kendi uygarlığınız adına tekrar uygulama ve keşfetme olanağı sağlayan, bilgisayar oyunları içinde bünyesinde en geniş zaman dilimini oynama şansını sunan bir strateji oyunudur. Uygarlığınızın kimi zaman sallandığı kimi zaman duraksadığı kimi zaman ise altın dönemini yaşadığı süreçler içerisinde her zaman dahili ve harici her türlü düşmana karşı savunmanızı gerektiren ve bunu yaparken de devamlı düşündüren bir strateji oyunu Civilization. Seveni boldur sevmeyeni neredeyse yoktur. Seveni ve sevmeyeninden çok ise hiç oynamayanı vardır.

Peki o kadar tantanadan sonra serinin yeni oyunu Civ3 nasıl olmuş. Hemen analize geçip sizi daha fazla merakta bırakmak istemiyorum. Önce grafiklerden başlamak gerek. Şu zamana kadar grafik namına pek bir şey beklemedik Civilization serisinden ama Civ 3 hayranlarına oyunun ağırlığının kaldırabileceği en güzel grafikleri sunuyor. Renk seçimleri çok hoş. Arttırılmış ve genişletilmiş animasyonlar sayesinde askerleriniz ya da çalışanlarınızın her biri diğerinden bariz bir şekilde ayrılıyor. Örneğin oyunda ilk başlardaki spearman iniz zaman ve devir farklılıklarından nasibini alarak koskoca tamteşekküllü bir marine oluyor. Bunlar turn based ekranda savaşların içinde Civ 3 e güzel bir görsellik katmış. Ya da ilk başlarda elinde sadece küreğiyle bir dediğinizi iki etmeyen işçileriniz yine zaman süreci içinde, kumaş pantolon ve kolu kıvrılmış gömlekleri ile tam anlamıyla birer emekçi oluyorlar. Bu güzel ayrıntılar gerçekten geçirdiğiniz dönemleri size yaşanmış kılıyor.

Görsellik açısından tek şikayetçi olacağım nokta çok az sayıda ve eğer olsaydı atmosferi iyice sağlamlaştıracağını düşündüğüm birazcık makyajlı videolar. Yani örneğin komünizme en sağlam dönemlerini yaşatmayı düşündüğüm yakın çağlara geçişte en azından şöyle adam gibi sağlam bir geçiş videosu olsa çok hoş olurdu. Sid usta koymamış artık ne yapalım. Oyun sonuçta bu videolar olmadan da görsel açıdan iyi bir şeyler sunmaya çalışmış ve yapabileceğinin en iyilerinden birini de yapmış.

Seslere de değinince üzerinde uğraşıldığı fark ediliyor. Her döneme ait farklı müzikler ( klasik dönemin müziklerine dikkat lütfen ) oyun sırasında dönemlerin uzunluğuna rağmen asla sıkmıyor. Ayrıca barutu ilk kez icad ettiğiniz zamanlarda ucu geniş ilk tüfeğinizin yerini marine lerinizin kullandığı yarı otomatik tüfeklere bırakmasını sesler her yönüyle çok güzel destekliyor. Ses bakımından benim her isteğim karşılanmış bir şekilde oynuyorum Civ 3 ü.

Atmosfere yapılacak dikey bir geçişte şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Civ 3 benim oynadığım tüm oyunlar içinde tür farkı gözetmeksizin bu alanda en sağlam oyunlardan biri. Böyle bir atmosferi yakaladığım ender strateji oyunlarının içinde yalnızca Starcraft ve Heroes of M&M serileri gelir herhalde. Yaşandığına dair emin olunan tüm devirleri kendi uygarlığınız için bir kez daha yaşamak, tarihi yeniden şekillendirme isteği ve azmini içinizde uyandırması ve kendini oyuncuyu sıkmadan defalarca oynattırması bu oyunu atmosfer açısından neredeyse rakipsiz kılıyor. Tabii Civilization ın en büyük kozununda bu atmosfer olduğunu göz önüne alırsak şaşırmak yersiz olur diye düşünüyorum. Yani başka hangi oyunda Türkiye ismini verdiğiniz uygarlığınızla Amerika' yı şu anda onların bize yapmış olduğu gibi emperyalizmin her çeşidi ile avucunuzun içine alabilirsiniz ki. Ya da ufacık bir sınır ihlali ile savaşın gerginliğini soğuk terler dökerek yaşabilirisiniz. Tabii Civ 3 ün karşınızda gerçekten düşünen bir insan varmış hissini uyandıran ve temeli Alpha Centauri ye dayanan eşsiz yapay zekasıda sizi oyunun içine bir kat daha hapsedecektir emin olablirsiniz.

Kontrol açısından ise Civ 3 ne derece zor ya da radikal. Önce Civilization' ı hayatı boyunca bir kez bile oynamamış bir insanın oyunu kavraması ve ne yapması gerektiğini anlaması herhalde en fazla iki taş çatlasa üç saatini alır diye düşünüyorum. Elinizin altında her an ulaşabileceğiniz ve her türlü yönetim düzeni ya da askeri birim hakkında sağlam bir kaynak olarak kullanabileceğiniz Civilopedia isminde ve oyun içinden tek bir tıkla istediğinizi bulabildiğiniz bir kaynak var. Ayrıca zaten oyunun başlamadan önce temel olarak bilgilendiren basit bir tutorial bölümü emrinize amade. Bunlarla birlikte zaten Sid Meir'ın yıllarca süren tecrübesiyle hazırlanmış arabirim o kadar rahat ve kullanışlı ki kontrollere hemen alışılması şaşılacak derecede kısa sürüyor.

Son söz olarak Civilization' ın eski sürümlerini yıllardır bıkmadan oynayan dostlara taptaze kan niteliğinde bir yenilik olarak gelmiş Civ 3. Civilization ı kusursuza yakın yapan öğelerin bir çoğu alınmış, geliştirilmiş ve yanlarına yenileri eklenmiş. Bize de bu yeni sürümü alıp Civ 4 çıkana kadar oynamaktan başka bir şey kalmamış. Oyunun gidişatına her an etki eden uygarlıklar ve onların özellikleri, dünya nimetlerini en hızlı sömürme işlemi için yapılan anlamsız savaşlar ve biraz daha güçlü bir orduya sahip olmak için verilen uğraş bizi daha uzun süre uykusuz bırakacak. Tüm zamanların en iyi strateji oyunlarından birini hala alıp oynamayanlarınız var ise bence bu en son ve en güzel Civilization oyununu alıp daha uzun yıllar devam edecek gibi gözüken seriye bir giriş yapmaları yerinde olacaktır.





İşletim Sistemi: Win 95, 98, ME, 2000, XP
İşlemci: Pentium II - 300 MHz
RAM: 32 MB Bellek
HDD: 500 MB Boş Alan
Ekran Kartı: 128 MB / DirectX 8.0a


100.000 Altın için ;
Oyuna girerken liderinizin ismini "Leemur" olarak girerseniz 100.000 altına sahip olursunuz.



http://fileserve.com/file/ryv29ne/CVLZTNC3.FO.part1.rar
http://fileserve.com/file/QrHNEty/CVLZTNC3.FO.part2.rar
http://fileserve.com/file/NR688VG/CVLZTNC3.FO.part3.rar
http://fileserve.com/file/Csn9bG4/CVLZTNC3.FO.part4.rar
http://netload.in/dateiveHaJPPDBh/CVLZTNC3.FO.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiM2z7q1hMV3/CVLZTNC3.FO.part2.rar.htm
http://netload.in/dateinenj9jwrFk/CVLZTNC3.FO.part3.rar.htm
http://netload.in/dateiAUi640g8LT/CVLZTNC3.FO.part4.rar.htm
http://hotfile.com/dl/65539416/c8bb3f4/CVLZTNC3.FO.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/65539418/d21c4e0/CVLZTNC3.FO.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/65539419/2312e1e/CVLZTNC3.FO.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/65539417/6b05bb8/CVLZTNC3.FO.part4.rar.html
http://x7.to/bqqpqh/CVLZTNC3.FO.part1.rar
http://x7.to/vgge7s/CVLZTNC3.FO.part2.rar
http://x7.to/jmc1sh/CVLZTNC3.FO.part3.rar
http://x7.to/qblke5/CVLZTNC3.FO.part4.rar















26 Ağustos 2010 Perşembe

Ascension To The Throne

●тє¢нηιqυє™● isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  Alıntı ile Cevapla

Men Of War Red Tide


Download it! rld-mwrt.iso. Free download without registration from TurboBit.net

Bad Rats



Download it! Bad_Rats.iso. Free download without registration from TurboBit.net

Need For Speed World ''ONLİNE''


RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

muhteşem gta ıv+pach+yama

Grand Theft Auto 4 




crack:http://hotfile.com/dl/35975313/e2c6531/GETEADOCRACK_FO.rar

Sorunsuz Ve Kamera ProbLemi YoK..!*

Aşağıdaki işlemleri İnternetiniz Açık halde yapmalısınız..!
 
Aşağıdaki işlemlerin çalışabilmesi için Bilgisayarınızda GTA IV ile ilgili hiçbirşey bulunmamalıdır. Oyununuzu silin..! Sıfırdan kuracağız..

* Oyunu Kurun.
 

Dosyayı Oyun Klasörünün İçine Atın.

* Masaüstündeki Rockstar Games Social Club´a Tıklayın. Sözleşme Metni Çıkacak, Sayfayı Aşağı indirin ve I Accept seçeneğini Seçin.


* Karşınısa Social Club Menüsü çıkacak.. Log Me In Now Seçeneğini Seçin Ve Ardından Skip Login Seçeneğini Tıklayın.
 

* Karşınıza Çıkan Menü´den Play Tuşuna Basın. Eğer Microsoft Live Güncellemesini İsterse, Orada Size Linki Kendisi Veriyor. Ona Tıklayın Ve Kurun.
 

* Ardından Oyuna Girebilirsiniz.. İyi Oyunlar..


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.
 




San Andreas’dan Daha Büyük Bir İlgi Görücek IV…

Niko’nun İşlerini Yapacağız… Gta 3 Oynayanlar ”Liberty City”yi Hatırlayacaktır.Gta Iv’ünde Konusu Liberty’de Geçiyor Ama 2007 Liberty’sinde.Haliyle Seneler Geçtikçe Şehir Büyüyor,Gelişiyor,Nüfusu Artıyor.Liberty City Dışında Haritada 5 Ayrı Yerde Var.Fakat Bu 5 Şehir Gerçekte var Ama İsimleri Oyunda Değişik Olarak Konmuş Bronx - Bohan, New Jersey - Alderney, Queens - Dukes, Brooklyn - Broker ve Manhattan - Algonquin Olarak İsimlendirilmiş. Haritanın Büyüklüğü SA’dan Biraz Daha Ufak ama Ayrıntılar Çok Çok Daha Büyük.4. Oyunda Yönlendireceğimiz karakter Niko Bellic. Kendisi Doğu Avrupalı Zaten Oyunda Bolca Rus Aksanlı İngilizce Konuşmalar Duyucaz.Niko Liberty’den Herşeyini Kayb Edince Ayrılmış Fakat Kuzeni Roman Niko’yu Amerikaya Geri Çağrıyor. Tek Güvendiğimiz İsim olan Roman’ı Kıramıyoruz Ve Liberty’e Geri Dönüyoruz. İşte Herşey Burada Başlıyor..

 

Gta Iv Bize Özgür Bir Şehir Yaşamı Sunuyor..

Roman Niko’yu Çağrırken Telefonda Bazı Yalanlar Söylüyor Biz Bu Yalanları Şehre Gelince Anlıyoruz.Roman Bazı Kişilere Büyük Borçları Olan Biri Ve Biz Gelince Onun Borçlarını Kapatmak İçin Bazı Pis İşler Yapıyoruz.İşleri Yaparken Konu Farklı Boyutlara Taşınıyor Ve Bizi Sürükleyici Ve Süprizlerle Oldu Hikayeler Bekliyor.4. Oyunu eski Oyunlarından en Büyük Ve Dikkat Çeken Özellik İse Grafikler.Trailer’dan Oyunun Grafiklerini Görmüşssünüzdür.Karakterlerin Tasarımları,Şehrin,Araçların,Elbise Ve Bir çok Küçük Detayın Grafiği Bizi Büyülüyor.Oyunda Kullanılan Grafik Motoru R.A.G.E (Rockstar Advanced Game Engine, daha önce Table Tennis oyununda kullanıldı). Bunların Yanı Sıra Çatışmalarda Etraft Mermilerden Zarar Görücek Ve Elimizde Ağrı Bir Silah Varken ( Sopa,Demir Vs.. ) Duvara Vurduğumuzda Kırılmalar Görücez.Bu Kez Şehrimiz 24 Saat Canlı Ve Şehirdeki İnsanlar Farklı Kıyafet Ve Yüze Sahipler Hepsi Birbirinin Aynısı Değil.Bizim Dikkatimizi Çeken ise Bu Özellik.Şehirde Gezerken Gazete Okuyan,Telefonla Konuşan,Duvara Yaslanmış Gibi Normal Hayatta Gördüğümüz Davranışa Sahip İnsanlar Olacak.4.Oyunda İnsanlarla İlişkileriniz Çok Önemli. Sizi Bir Yere Davet Ettiklerinde Gitmesseniz Ve Bunu Defalarca Tekrarlarsanız o İnsanlar Olan İlişkiniz Bitiyor.Bazen Telefonla Arkadaşlarınızı Arayıp Belirli Bir Buluşma Alanaı Belirleyip Eğlenebiliyoruz Ve Dertlerimizi Anlatabiliyoruz.

Şehir Polis Kaynıyor…

4.Oyunda Arba Hırsızlığının Yanı Sıra Taksi Tutmaya Daha Fazla Önem Verilmiş Çünki Bu Kez Şehir Güvenliği Üst Seviyede Buda Demektirki Zorlu Polisler Bizleri Bekliyor.Kontrollerden Bahsetmek Gerekirse Oynadığınızda Size Zevk Veren Önemli Hususlardan Biri Kontroller Olacak.Bu Kez Çok Daha Farklı Ve Gelişmiş Kontroller Bizi Bekliyor.Radarımız Fazla Gelişmiş Yerine Daha Sade Olarak Konmuş. Radarın Üstünde Yeşil Çubuklarla Sağlık Göstergemiz Bulunuyor.Artık Radar’dan Fazla Görev Yapmıycaz.Ama Daha iyi bir Özellik var GPS Sistemi Ve Telefonla Hareket Edicez.Bizi Telefonla Arayıp Adresi Vericekler Ve Biz GPS ile Adresi Bulucaz. Nerdeyse Her Arabada GPS Mevcut.
Oyunun içinden çıkan crackı kesinlikle kullanmayın.. Üstte vermiş olduğumuz cracki kullanın.. XP için sp3 , vista için sp1 şart!! (Eğer makinanizda bu güncelleştirmeler tamam ise kurmanıza gerek yok)
Xp SP3 indirmek için tıklayınız

Oyunda kendi müzklerimi dinleyebilir miyim?
"Belgelerim\Rockstar Games\GTA IV\User Music" şarkıları buraya atın 
Oyundan audioya girip complete scana basın müzikleri tarayacak 
Auto scan on yapın ve radyoyu independence Fw olarak aldığınızıda kendi müziklerinizi dinleyebilirsiniz 


http://netload.in/dateif2al7uC9vZ/PsikoAdam.FO.part01.rar.htm
http://netload.in/datei1VIIK5aUQw/PsikoAdam.FO.part02.rar.htm
http://netload.in/dateiHrM1YBlx2k/PsikoAdam.FO.part03.rar.htm
http://netload.in/dateiZ2P7CDgXJl/PsikoAdam.FO.part04.rar.htm
http://netload.in/dateiWnAqMc6Qbr/PsikoAdam.FO.part05.rar.htm
http://netload.in/dateiOFzyW35RZz/PsikoAdam.FO.part06.rar.htm
http://netload.in/dateisYjV6YRGuf/PsikoAdam.FO.part07.rar.htm
http://netload.in/dateiVkZDply5Lc/PsikoAdam.FO.part08.rar.htm
http://netload.in/dateioADiP6jp1Q/PsikoAdam.FO.part09.rar.htm
http://netload.in/datei84uSK4HOyr/PsikoAdam.FO.part10.rar.htm
http://netload.in/datei4Lmb5z0Om4/PsikoAdam.FO.part11.rar.htm
http://netload.in/dateiP3vqs0qmo3/PsikoAdam.FO.part12.rar.htm
http://netload.in/dateiHYYYUBmdLh/PsikoAdam.FO.part13.rar.htm
http://netload.in/dateipFl3XnKVKp/PsikoAdam.FO.part14.rar.htm
http://netload.in/datei7hC2FS09ck/PsikoAdam.FO.part15.rar.htm
http://netload.in/dateiiiAc8OHcbb/PsikoAdam.FO.part16.rar.htm
http://netload.in/dateiJuMUnCeJnB/PsikoAdam.FO.part17.rar.htm
http://netload.in/dateiqZ5525w5BH/PsikoAdam.FO.part18.rar.htm
http://netload.in/dateiVED3DB06yo/PsikoAdam.FO.part19.rar.htm
http://netload.in/dateirKhp14FUWR/PsikoAdam.FO.part20.rar.htm
http://netload.in/dateiNAEIpEQFDv/PsikoAdam.FO.part21.rar.htm
http://netload.in/datei6j5j14t01R/PsikoAdam.FO.part22.rar.htm
http://netload.in/dateiYYndPY8uGt/PsikoAdam.FO.part23.rar.htm
http://netload.in/dateidKWNQshhXt/PsikoAdam.FO.part24.rar.htm
http://netload.in/dateizxHNaN8gw5/PsikoAdam.FO.part25.rar.htm
http://netload.in/dateiLGLBVgsMxo/PsikoAdam.FO.part26.rar.htm
http://netload.in/datei8MjdYgh2YJ/PsikoAdam.FO.part27.rar.htm
http://netload.in/datei7b185fXIte/PsikoAdam.FO.part28.rar.htm
http://netload.in/dateiN2OKOxdLmT/PsikoAdam.FO.part29.rar.htm
http://netload.in/dateinvM8EZULc3/PsikoAdam.FO.part30.rar.htm
http://netload.in/dateilkX9XBUqju/PsikoAdam.FO.part31.rar.htm
http://netload.in/dateiOMRLdROL8R/PsikoAdam.FO.part32.rar.htm
http://netload.in/dateiSGq07FUWz7/PsikoAdam.FO.part33.rar.htm
http://netload.in/dateiYd7c1xpuOV/PsikoAdam.FO.part34.rar.htm
http://netload.in/dateiHC7EC7iETr/PsikoAdam.FO.part35.rar.htm
http://netload.in/dateic5RVz1MsTm/PsikoAdam.FO.part36.rar.htm
http://netload.in/dateiqWjBRyb1Cx/PsikoAdam.FO.part37.rar.htm
http://netload.in/dateitvzAM9PSVJ/PsikoAdam.FO.part38.rar.htm
http://netload.in/dateiUbkserUao3/PsikoAdam.FO.part39.rar.htm
http://netload.in/dateiRQkxPbzfTV/PsikoAdam.FO.part40.rar.htm
http://netload.in/dateip3i0kEoyFp/PsikoAdam.FO.part41.rar.htm
http://netload.in/dateiO0uz9B4ycs/PsikoAdam.FO.part42.rar.htm
http://netload.in/datei5OBwhbPFWm/PsikoAdam.FO.part43.rar.htm
http://netload.in/dateivpPCoTHi0z/PsikoAdam.FO.part44.rar.htm
http://netload.in/datei0wN7joRTys/PsikoAdam.FO.part45.rar.htm
http://netload.in/dateiSJZyFE0lXG/PsikoAdam.FO.part46.rar.htm
http://netload.in/dateiYfcEZaiTrD/PsikoAdam.FO.part47.rar.htm
http://netload.in/dateiElt9y0tI7a/PsikoAdam.FO.part48.rar.htm
http://netload.in/dateinJHKGG2aON/PsikoAdam.FO.part49.rar.htm
http://netload.in/dateiiBVv8YtAID/PsikoAdam.FO.part50.rar.htm
http://netload.in/dateiVXlo5nPGtK/PsikoAdam.FO.part51.rar.htm
http://netload.in/dateiRpljdLM7GV/PsikoAdam.FO.part52.rar.htm
http://netload.in/dateiHdUVSQO27B/PsikoAdam.FO.part53.rar.htm
http://netload.in/dateibLBjcYP9ux/PsikoAdam.FO.part54.rar.htm
http://netload.in/dateiUu1GD1KwMD/PsikoAdam.FO.part55.rar.htm
http://netload.in/dateikAksJH1TG4/PsikoAdam.FO.part56.rar.htm
http://netload.in/dateiBLeow6OGH9/PsikoAdam.FO.part57.rar.htm
http://netload.in/dateibAcZGiytd4/PsikoAdam.FO.part58.rar.htm
http://netload.in/dateidhaCR1Fmmy/PsikoAdam.FO.part59.rar.htm
http://netload.in/datei8XtQGufWRQ/PsikoAdam.FO.part60.rar.htm
http://netload.in/dateiTwTy2XkDYD/PsikoAdam.FO.part61.rar.htm
http://netload.in/dateipCyzkxW0Wi/PsikoAdam.FO.part62.rar.htm
http://netload.in/dateizKH2xWXU9v/PsikoAdam.FO.part63.rar.htm
http://netload.in/dateiWgqfM3MsT7/PsikoAdam.FO.part64.rar.htm
http://netload.in/dateip9hANaOPMX/PsikoAdam.FO.part65.rar.htm
http://netload.in/dateisWjLV8amYm/PsikoAdam.FO.part66.rar.htm
http://netload.in/dateikwWzZiBRBp/PsikoAdam.FO.part67.rar.htm
http://netload.in/dateiU7eyOycZ3J/PsikoAdam.FO.part68.rar.htm
http://netload.in/dateiNFextyQPzA/PsikoAdam.FO.part69.rar.htm
http://netload.in/datei2EGUeakeEB/PsikoAdam.FO.part70.rar.htm
http://netload.in/dateiOSY7LB6Wu8/PsikoAdam.FO.part71.rar.htm
http://netload.in/dateioEW0sErVyw/PsikoAdam.FO.part72.rar.htm


http://fileserve.com/file/NbMCRG4/PsikoAdam.FO.part01.rar
http://fileserve.com/file/Z6mz6g9/PsikoAdam.FO.part02.rar
http://fileserve.com/file/fXweJhz/PsikoAdam.FO.part03.rar
http://fileserve.com/file/f3sBFxX/PsikoAdam.FO.part04.rar
http://fileserve.com/file/pfce68M/PsikoAdam.FO.part05.rar
http://fileserve.com/file/gDuHUVd/PsikoAdam.FO.part06.rar
http://fileserve.com/file/Up39adS/PsikoAdam.FO.part07.rar
http://fileserve.com/file/NW46vGz/PsikoAdam.FO.part08.rar
http://fileserve.com/file/4tX5DK6/PsikoAdam.FO.part09.rar
http://fileserve.com/file/ty8NGGa/PsikoAdam.FO.part10.rar
http://fileserve.com/file/vWtdRqh/PsikoAdam.FO.part11.rar
http://fileserve.com/file/vSjfY68/PsikoAdam.FO.part12.rar
http://fileserve.com/file/CK4RTvw/PsikoAdam.FO.part13.rar
http://fileserve.com/file/JkWRMWY/PsikoAdam.FO.part14.rar
http://fileserve.com/file/fGevAAN/PsikoAdam.FO.part15.rar
http://fileserve.com/file/MF6wNSR/PsikoAdam.FO.part16.rar
http://fileserve.com/file/bSS74gP/PsikoAdam.FO.part17.rar
http://fileserve.com/file/Vw6vPbV/PsikoAdam.FO.part18.rar
http://fileserve.com/file/XaBDYA2/PsikoAdam.FO.part19.rar
http://fileserve.com/file/gp64dDf/PsikoAdam.FO.part20.rar
http://fileserve.com/file/p7pKKyN/PsikoAdam.FO.part21.rar
http://fileserve.com/file/fZXQdB8/PsikoAdam.FO.part22.rar
http://fileserve.com/file/4eXnxBh/PsikoAdam.FO.part23.rar
http://fileserve.com/file/pBT8M6R/PsikoAdam.FO.part24.rar
http://fileserve.com/file/JqhnYZb/PsikoAdam.FO.part25.rar
http://fileserve.com/file/xNdT8JT/PsikoAdam.FO.part26.rar
http://fileserve.com/file/jj5pFNJ/PsikoAdam.FO.part27.rar
http://fileserve.com/file/XeDmP46/PsikoAdam.FO.part28.rar
http://fileserve.com/file/wqGKFMJ/PsikoAdam.FO.part29.rar
http://fileserve.com/file/MNTpp8R/PsikoAdam.FO.part30.rar
http://fileserve.com/file/S88vyU5/PsikoAdam.FO.part31.rar
http://fileserve.com/file/fxTZ9TV/PsikoAdam.FO.part32.rar
http://fileserve.com/file/64vZX4D/PsikoAdam.FO.part33.rar
http://fileserve.com/file/QV34cbW/PsikoAdam.FO.part34.rar
http://fileserve.com/file/mJrYC46/PsikoAdam.FO.part35.rar
http://fileserve.com/file/EUmW44M/PsikoAdam.FO.part36.rar
http://fileserve.com/file/TRuypJv/PsikoAdam.FO.part37.rar
http://fileserve.com/file/U2AMKvK/PsikoAdam.FO.part38.rar
http://fileserve.com/file/b2qSa23/PsikoAdam.FO.part39.rar
http://fileserve.com/file/XeHpqNP/PsikoAdam.FO.part40.rar
http://fileserve.com/file/9t4Hnhj/PsikoAdam.FO.part41.rar
http://fileserve.com/file/aeKs6Yu/PsikoAdam.FO.part42.rar
http://fileserve.com/file/FfXgCda/PsikoAdam.FO.part43.rar
http://fileserve.com/file/Ty6mWCY/PsikoAdam.FO.part44.rar
http://fileserve.com/file/UUhDmAk/PsikoAdam.FO.part45.rar
http://fileserve.com/file/P3Y2eGZ/PsikoAdam.FO.part46.rar
http://fileserve.com/file/kkEkkXU/PsikoAdam.FO.part47.rar
http://fileserve.com/file/G5uwPwS/PsikoAdam.FO.part48.rar
http://fileserve.com/file/RESERdU/PsikoAdam.FO.part49.rar
http://fileserve.com/file/GuVQcsZ/PsikoAdam.FO.part50.rar
http://fileserve.com/file/3EUPdBx/PsikoAdam.FO.part51.rar
http://fileserve.com/file/W9RXbfw/PsikoAdam.FO.part52.rar
http://fileserve.com/file/dAS4AnS/PsikoAdam.FO.part53.rar
http://fileserve.com/file/qacf7PD/PsikoAdam.FO.part54.rar
http://fileserve.com/file/UwANppt/PsikoAdam.FO.part55.rar
http://fileserve.com/file/8A3GacX/PsikoAdam.FO.part56.rar
http://fileserve.com/file/R4e8yQ8/PsikoAdam.FO.part57.rar
http://fileserve.com/file/JSxQ8mz/PsikoAdam.FO.part58.rar
http://fileserve.com/file/HqVzWuc/PsikoAdam.FO.part59.rar
http://fileserve.com/file/XGtPxJb/PsikoAdam.FO.part60.rar
http://fileserve.com/file/MnAYCtN/PsikoAdam.FO.part61.rar
http://fileserve.com/file/ak2cR44/PsikoAdam.FO.part62.rar
http://fileserve.com/file/txejz7F/PsikoAdam.FO.part63.rar
http://fileserve.com/file/9NtTxa8/PsikoAdam.FO.part64.rar
http://fileserve.com/file/mV6nh7z/PsikoAdam.FO.part65.rar
http://fileserve.com/file/dZyw9K7/PsikoAdam.FO.part66.rar
http://fileserve.com/file/5nKd2ew/PsikoAdam.FO.part67.rar
http://fileserve.com/file/peQqZPD/PsikoAdam.FO.part68.rar
http://fileserve.com/file/FzhY95j/PsikoAdam.FO.part69.rar
http://fileserve.com/file/nHMKJ6e/PsikoAdam.FO.part70.rar
http://fileserve.com/file/ejJdbSC/PsikoAdam.FO.part71.rar
http://fileserve.com/file/gdDgFsc/PsikoAdam.FO.part72.rar


http://hotfile.com/dl/35684653/b32c6c7/PsikoAdam.FO.part01.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684648/2b8f50f/PsikoAdam.FO.part02.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684646/04944c6/PsikoAdam.FO.part03.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684626/3c442ec/PsikoAdam.FO.part04.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684618/c37026f/PsikoAdam.FO.part05.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684571/0e79e22/PsikoAdam.FO.part06.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684535/c4fa3ba/PsikoAdam.FO.part07.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684503/8e991ef/PsikoAdam.FO.part08.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684500/ed55bd9/PsikoAdam.FO.part09.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684485/0951316/PsikoAdam.FO.part10.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684480/35bdebb/PsikoAdam.FO.part11.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684477/52af2a9/PsikoAdam.FO.part12.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684453/beb3cf3/PsikoAdam.FO.part13.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684444/a9e2db8/PsikoAdam.FO.part14.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684419/aedcc5e/PsikoAdam.FO.part15.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684399/46bb7d1/PsikoAdam.FO.part16.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684359/7d1dd0f/PsikoAdam.FO.part17.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684304/baabafa/PsikoAdam.FO.part18.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684300/d86407a/PsikoAdam.FO.part19.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684285/8dab27f/PsikoAdam.FO.part20.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684284/305b84d/PsikoAdam.FO.part21.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684281/159b3e8/PsikoAdam.FO.part22.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684253/b646091/PsikoAdam.FO.part23.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684217/2aab813/PsikoAdam.FO.part24.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684200/f7b895e/PsikoAdam.FO.part25.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684167/af0958a/PsikoAdam.FO.part26.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684123/fc2a3e5/PsikoAdam.FO.part27.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684120/d4fcf77/PsikoAdam.FO.part28.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684106/f53ba39/PsikoAdam.FO.part29.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684105/775b12a/PsikoAdam.FO.part30.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684104/2a39153/PsikoAdam.FO.part31.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684074/08f8721/PsikoAdam.FO.part32.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684072/2dd4edd/PsikoAdam.FO.part33.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684042/3720b56/PsikoAdam.FO.part34.rar.html
http://hotfile.com/dl/35684017/b9fe76b/PsikoAdam.FO.part35.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683987/751d396/PsikoAdam.FO.part36.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683942/d96554c/PsikoAdam.FO.part37.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683941/be493bc/PsikoAdam.FO.part38.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683918/2f4843a/PsikoAdam.FO.part39.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683913/b95be37/PsikoAdam.FO.part40.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683910/432d524/PsikoAdam.FO.part41.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683860/426d30b/PsikoAdam.FO.part42.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683829/064a63b/PsikoAdam.FO.part43.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683780/7aab16f/PsikoAdam.FO.part44.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683740/8773745/PsikoAdam.FO.part45.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683705/8f81325/PsikoAdam.FO.part46.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683698/2d3aa95/PsikoAdam.FO.part47.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683697/98d51f2/PsikoAdam.FO.part48.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683687/33625de/PsikoAdam.FO.part49.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683686/0fce491/PsikoAdam.FO.part50.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683655/2cb46eb/PsikoAdam.FO.part51.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683644/8b2f562/PsikoAdam.FO.part52.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683462/2ac478a/PsikoAdam.FO.part53.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683446/1861343/PsikoAdam.FO.part54.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683427/960e56e/PsikoAdam.FO.part55.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683382/2697182/PsikoAdam.FO.part56.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683378/e5f906b/PsikoAdam.FO.part57.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683375/891c981/PsikoAdam.FO.part58.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683352/86fb2ed/PsikoAdam.FO.part59.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683338/e6ee0d7/PsikoAdam.FO.part60.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683333/dbfb12f/PsikoAdam.FO.part61.rar.html
http://hotfile.com/dl/35683315/3e3ea5d/PsikoAdam.FO.part62.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682209/f1b1a0c/PsikoAdam.FO.part63.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682206/136cc3e/PsikoAdam.FO.part64.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682211/55bb7c4/PsikoAdam.FO.part65.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682205/09c9430/PsikoAdam.FO.part66.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682212/252fffb/PsikoAdam.FO.part67.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682203/4be2d8e/PsikoAdam.FO.part68.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682210/ac86d55/PsikoAdam.FO.part69.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682207/146948c/PsikoAdam.FO.part70.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682204/6c0a7da/PsikoAdam.FO.part71.rar.html
http://hotfile.com/dl/35682208/357cc53/PsikoAdam.FO.part72.rar.html


gta ıv pach











http://netload.in/dateiabzgqZWnaB/BOWLING.FO.part01.rar.htm
http://netload.in/dateiuVhFNT0koO/BOWLING.FO.part02.rar.htm
http://netload.in/dateiKaR59fXRgc/BOWLING.FO.part03.rar.htm
http://netload.in/dateiaWLGBUKqak/BOWLING.FO.part04.rar.htm
http://netload.in/dateihrJOZ0oCEx/BOWLING.FO.part05.rar.htm
http://netload.in/dateiOtvokDjb4C/BOWLING.FO.part06.rar.htm
http://netload.in/dateiQF1avM1qKr/BOWLING.FO.part07.rar.htm
http://netload.in/datei34gl836kLi/BOWLING.FO.part08.rar.htm
http://netload.in/dateilhmaxHXoXX/BOWLING.FO.part09.rar.htm
http://netload.in/dateiXO6cNzdPds/BOWLING.FO.part10.rar.htm
http://netload.in/dateit3scLjZEwJ/BOWLING.FO.part11.rar.htm
http://netload.in/datei7MumKSATZG/BOWLING.FO.part12.rar.htm
http://netload.in/dateiTT9OTsHyzZ/BOWLING.FO.part13.rar.htm
http://netload.in/dateiH7bcPnHbIu/BOWLING.FO.part14.rar.htm
http://netload.in/dateif9pWRZChBw/BOWLING.FO.part15.rar.htm
http://netload.in/dateiE7P87DN0rp/BOWLING.FO.part16.rar.htm
http://netload.in/dateiVBVL1ZLobj/BOWLING.FO.part17.rar.htm
http://netload.in/dateigoPkaedRYD/BOWLING.FO.part18.rar.htm
http://netload.in/dateigMcJZ95sAK/BOWLING.FO.part19.rar.htm
http://netload.in/dateinROkaGp8fD/BOWLING.FO.part20.rar.htm
http://netload.in/dateiBS2WyFqiqa/BOWLING.FO.part21.rar.htm
http://netload.in/dateiS8JhyJ33M9/BOWLING.FO.part22.rar.htm
http://netload.in/dateiIOtKqQo1Xj/BOWLING.FO.part23.rar.htm
http://netload.in/dateiZ0tYO2blpC/BOWLING.FO.part24.rar.htm
http://netload.in/dateiib5X5VIn4r/BOWLING.FO.part25.rar.htm
http://netload.in/datei2HdZEDH5Ds/BOWLING.FO.part26.rar.htm
http://netload.in/dateiu9lYOW6VZ7/BOWLING.FO.part27.rar.htm
http://netload.in/dateiEVvMovC924/BOWLING.FO.part28.rar.htm
http://netload.in/dateiNuCrSq97uX/BOWLING.FO.part29.rar.htm
http://netload.in/dateiXD6bn0rNAM/BOWLING.FO.part30.rar.htm
http://netload.in/datei6NU8G7dlJQ/BOWLING.FO.part31.rar.htm
http://netload.in/dateiUx7FzcFWUg/BOWLING.FO.part32.rar.htm
http://netload.in/dateiqwO71ccEPO/BOWLING.FO.part33.rar.htm
http://netload.in/dateifqdpnxYkXr/BOWLING.FO.part34.rar.htm
http://netload.in/dateiawEyBnsT1y/BOWLING.FO.part35.rar.htm
http://netload.in/dateiIJiZQNl1Dj/BOWLING.FO.part36.rar.htm
http://netload.in/dateiwzDIeFM21C/BOWLING.FO.part37.rar.htm
http://netload.in/dateiHirGyAI0PO/BOWLING.FO.part38.rar.htm
http://netload.in/dateikax5ja2Hq0/BOWLING.FO.part39.rar.htm
http://netload.in/dateieh0edwlkso/BOWLING.FO.part40.rar.htm
http://netload.in/dateiCaQ1QvHEhe/BOWLING.FO.part41.rar.htm
http://netload.in/dateiTNRfoQpSpL/BOWLING.FO.part42.rar.htm
http://netload.in/datei4FLuKGLxon/BOWLING.FO.part43.rar.htm
http://netload.in/dateiJGMjd7Q6S0/BOWLING.FO.part44.rar.htm
http://netload.in/dateimPZftCkjGH/BOWLING.FO.part45.rar.htm
http://netload.in/dateiiIDASeoRnC/BOWLING.FO.part46.rar.htm
http://netload.in/dateiys6WPvqLWK/BOWLING.FO.part47.rar.htm
http://netload.in/dateiR8CVeC2bBn/BOWLING.FO.part48.rar.htm
http://netload.in/datei1ZfcFApIzI/BOWLING.FO.part49.rar.htm
http://netload.in/dateiMrqiqs5In5/BOWLING.FO.part50.rar.htm
http://netload.in/dateiS6Wv1W0b4P/BOWLING.FO.part51.rar.htm
http://netload.in/dateiFo8Xqpn61H/BOWLING.FO.part52.rar.htm
http://netload.in/dateiuE3fbjJ6wd/BOWLING.FO.part53.rar.htm
http://netload.in/dateiMdePzRXk9q/BOWLING.FO.part54.rar.htm
http://netload.in/dateiQbmXqWptXk/BOWLING.FO.part55.rar.htm
http://netload.in/dateijQvXpaVuTi/BOWLING.FO.part56.rar.htm
http://netload.in/dateihYN51YDr5L/BOWLING.FO.part57.rar.htm
http://netload.in/dateiX0GMLhCwiK/BOWLING.FO.part58.rar.htm
http://netload.in/dateilDnt6zf5fp/BOWLING.FO.part59.rar.htm
http://netload.in/dateiyssaYM8HSU/BOWLING.FO.part60.rar.htm
http://netload.in/dateiXYF3XtEqLF/BOWLING.FO.part61.rar.htm
http://netload.in/dateigURxjbYujE/BOWLING.FO.part62.rar.htm
http://netload.in/dateiLvTSYOBU7e/BOWLING.FO.part63.rar.htm
http://netload.in/dateidy5tqzGNIu/BOWLING.FO.part64.rar.htm
http://netload.in/dateiYMFO82le36/BOWLING.FO.part65.rar.htm
http://netload.in/dateiIQz2g8jGt9/BOWLING.FO.part66.rar.htm
http://netload.in/datein590m3VPIw/BOWLING.FO.part67.rar.htm
http://netload.in/dateiAgItoZly0J/BOWLING.FO.part68.rar.htm
http://netload.in/dateilc9VSarG74/BOWLING.FO.part69.rar.htm
http://netload.in/datei6l8NZRb17a/BOWLING.FO.part70.rar.htm
http://netload.in/dateisdBbYcLyU1/BOWLING.FO.part71.rar.htm
http://netload.in/datei0wqEkTtOTI/BOWLING.FO.part72.rar.htm
http://netload.in/dateiZKjZirerUz/BOWLING.FO.part73.rar.htm
http://netload.in/dateitKJAEN4e1p/BOWLING.FO.part74.rar.htm
http://netload.in/dateiuRy0kLpUNb/BOWLING.FO.part75.rar.htm
http://netload.in/dateiAfZOPbJr9a/BOWLING.FO.part76.rar.htm
http://netload.in/dateiTznEWV8wLG/BOWLING.FO.part77.rar.htm



http://fileserve.com/file/5jJ3fbj/BOWLING.FO.part01.rar
http://fileserve.com/file/32KPxcq/BOWLING.FO.part02.rar
http://fileserve.com/file/GUMVvuS/BOWLING.FO.part03.rar
http://fileserve.com/file/rF5gQPq/BOWLING.FO.part04.rar
http://fileserve.com/file/BEgxhDU/BOWLING.FO.part05.rar
http://fileserve.com/file/kkG9sA3/BOWLING.FO.part06.rar
http://fileserve.com/file/gWG2FVD/BOWLING.FO.part07.rar
http://fileserve.com/file/AQxdvEf/BOWLING.FO.part08.rar
http://fileserve.com/file/UwPVqEA/BOWLING.FO.part09.rar
http://fileserve.com/file/vXMn5tg/BOWLING.FO.part10.rar
http://fileserve.com/file/dcag7Dk/BOWLING.FO.part11.rar
http://fileserve.com/file/NMSDntV/BOWLING.FO.part12.rar
http://fileserve.com/file/TwJB7qX/BOWLING.FO.part13.rar
http://fileserve.com/file/TQDn5S4/BOWLING.FO.part14.rar
http://fileserve.com/file/VxrkmvK/BOWLING.FO.part15.rar
http://fileserve.com/file/2TZT526/BOWLING.FO.part16.rar
http://fileserve.com/file/7MxyuGP/BOWLING.FO.part17.rar
http://fileserve.com/file/bEFSQt4/BOWLING.FO.part18.rar
http://fileserve.com/file/bMJ5G7g/BOWLING.FO.part19.rar
http://fileserve.com/file/N2PuS4S/BOWLING.FO.part20.rar
http://fileserve.com/file/n2qtEY5/BOWLING.FO.part21.rar
http://fileserve.com/file/jkfsBUw/BOWLING.FO.part22.rar
http://fileserve.com/file/tkn6U6s/BOWLING.FO.part23.rar
http://fileserve.com/file/2DEDWCB/BOWLING.FO.part24.rar
http://fileserve.com/file/PgH4xDK/BOWLING.FO.part25.rar
http://fileserve.com/file/YqacZpR/BOWLING.FO.part26.rar
http://fileserve.com/file/mz2s6TG/BOWLING.FO.part27.rar
http://fileserve.com/file/Ff65N8n/BOWLING.FO.part28.rar
http://fileserve.com/file/hcaufTt/BOWLING.FO.part29.rar
http://fileserve.com/file/sw48q8U/BOWLING.FO.part30.rar
http://fileserve.com/file/bzKFQGd/BOWLING.FO.part31.rar
http://fileserve.com/file/dWW4e7k/BOWLING.FO.part32.rar
http://fileserve.com/file/VAzprxr/BOWLING.FO.part33.rar
http://fileserve.com/file/tfPDMS5/BOWLING.FO.part34.rar
http://fileserve.com/file/vA473BR/BOWLING.FO.part35.rar
http://fileserve.com/file/qPCWpcJ/BOWLING.FO.part36.rar
http://fileserve.com/file/8TvqKNw/BOWLING.FO.part37.rar
http://fileserve.com/file/jXZj8Xp/BOWLING.FO.part38.rar
http://fileserve.com/file/VYS4syp/BOWLING.FO.part39.rar
http://fileserve.com/file/bHddePd/BOWLING.FO.part40.rar
http://fileserve.com/file/Jqt3JBQ/BOWLING.FO.part41.rar
http://fileserve.com/file/QwcFccf/BOWLING.FO.part42.rar
http://fileserve.com/file/MnxJqye/BOWLING.FO.part43.rar
http://fileserve.com/file/TFXsNMM/BOWLING.FO.part44.rar
http://fileserve.com/file/UTxQnNz/BOWLING.FO.part45.rar
http://fileserve.com/file/anG4BfW/BOWLING.FO.part46.rar
http://fileserve.com/file/MNDEKMp/BOWLING.FO.part47.rar
http://fileserve.com/file/cB3bEjK/BOWLING.FO.part48.rar
http://fileserve.com/file/Hpw9WxM/BOWLING.FO.part49.rar
http://fileserve.com/file/EYsMTAx/BOWLING.FO.part50.rar
http://fileserve.com/file/ftfhuaA/BOWLING.FO.part51.rar
http://fileserve.com/file/j2KSdFK/BOWLING.FO.part52.rar
http://fileserve.com/file/r76TRV9/BOWLING.FO.part53.rar
http://fileserve.com/file/mbV9YJt/BOWLING.FO.part54.rar
http://fileserve.com/file/8KPdQfF/BOWLING.FO.part55.rar
http://fileserve.com/file/6fgydbU/BOWLING.FO.part56.rar
http://fileserve.com/file/eFHydUu/BOWLING.FO.part57.rar
http://fileserve.com/file/B4XEBz6/BOWLING.FO.part58.rar
http://fileserve.com/file/22MzSWA/BOWLING.FO.part59.rar
http://fileserve.com/file/VdCVumM/BOWLING.FO.part60.rar
http://fileserve.com/file/NhafJnJ/BOWLING.FO.part61.rar
http://fileserve.com/file/WG8mMPV/BOWLING.FO.part62.rar
http://fileserve.com/file/AvHdZsh/BOWLING.FO.part63.rar
http://fileserve.com/file/kcrXtAe/BOWLING.FO.part64.rar
http://fileserve.com/file/wbXx39p/BOWLING.FO.part65.rar
http://fileserve.com/file/2W8GCBr/BOWLING.FO.part66.rar
http://fileserve.com/file/NbqTVpg/BOWLING.FO.part67.rar
http://fileserve.com/file/gUj7qWr/BOWLING.FO.part68.rar
http://fileserve.com/file/ZmTF6a6/BOWLING.FO.part69.rar
http://fileserve.com/file/qE5GTez/BOWLING.FO.part70.rar
http://fileserve.com/file/gC2TpZE/BOWLING.FO.part71.rar
http://fileserve.com/file/asJ74w9/BOWLING.FO.part72.rar
http://fileserve.com/file/YuJwUkE/BOWLING.FO.part73.rar
http://fileserve.com/file/fFRxF3M/BOWLING.FO.part74.rar
http://fileserve.com/file/9mWT8wc/BOWLING.FO.part75.rar
http://fileserve.com/file/EK6Whj3/BOWLING.FO.part76.rar
http://fileserve.com/file/sm3dubM/BOWLING.FO.part77.rar


http://hotfile.com/dl/38969451/98206da/BOWLING.FO.part01.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969440/ad4537a/BOWLING.FO.part02.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969421/bc39b5d/BOWLING.FO.part03.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969410/1b46f48/BOWLING.FO.part04.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969406/c09a4b3/BOWLING.FO.part05.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969394/9dcfbda/BOWLING.FO.part06.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969267/22e6b54/BOWLING.FO.part07.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969262/7ff5d0e/BOWLING.FO.part08.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969253/68cc41b/BOWLING.FO.part09.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969229/dc742ae/BOWLING.FO.part10.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969218/48d5d58/BOWLING.FO.part11.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969213/2cdfa14/BOWLING.FO.part12.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969184/9052f03/BOWLING.FO.part13.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969117/41bc5cc/BOWLING.FO.part14.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969097/b5d6334/BOWLING.FO.part15.rar.html
http://hotfile.com/dl/38969030/2f1f96b/BOWLING.FO.part16.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968968/7f4e400/BOWLING.FO.part17.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968965/9d323a4/BOWLING.FO.part18.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968944/74a9c7f/BOWLING.FO.part19.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968932/1d3a5aa/BOWLING.FO.part20.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968926/6edd2d7/BOWLING.FO.part21.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968919/cce7923/BOWLING.FO.part22.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968755/4fb23ae/BOWLING.FO.part23.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968612/9f5bbb0/BOWLING.FO.part24.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968519/4e0c868/BOWLING.FO.part25.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968464/dc3ee6d/BOWLING.FO.part26.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968461/4431598/BOWLING.FO.part27.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968419/96428b4/BOWLING.FO.part28.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968390/f4dfdb5/BOWLING.FO.part29.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968376/55178d6/BOWLING.FO.part30.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968348/dd62d3d/BOWLING.FO.part31.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968333/c67ae2b/BOWLING.FO.part32.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968206/1ff5d0e/BOWLING.FO.part33.rar.html
http://hotfile.com/dl/38968075/d70f90d/BOWLING.FO.part34.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967954/25e0e8f/BOWLING.FO.part35.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967931/e07949a/BOWLING.FO.part36.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967913/a4e17b2/BOWLING.FO.part37.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967895/4933c27/BOWLING.FO.part38.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967891/a40fee0/BOWLING.FO.part39.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967863/60b83fb/BOWLING.FO.part40.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967859/1e8ef06/BOWLING.FO.part41.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967844/2a1ea96/BOWLING.FO.part42.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967685/256530a/BOWLING.FO.part43.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967520/4627029/BOWLING.FO.part44.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967459/9118dc3/BOWLING.FO.part45.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967430/72f0474/BOWLING.FO.part46.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967413/221c506/BOWLING.FO.part47.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967408/37ffad7/BOWLING.FO.part48.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967337/83b2cdb/BOWLING.FO.part49.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967317/d41d7d2/BOWLING.FO.part50.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967297/58676d0/BOWLING.FO.part51.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967274/7f8bf27/BOWLING.FO.part52.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967225/748aeaf/BOWLING.FO.part53.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967213/7704390/BOWLING.FO.part54.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967197/f7427c8/BOWLING.FO.part55.rar.html
http://hotfile.com/dl/38967088/d6b68ea/BOWLING.FO.part56.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966960/09114d9/BOWLING.FO.part57.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966934/60d1bae/BOWLING.FO.part58.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966928/449d73d/BOWLING.FO.part59.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966896/b1e8dbe/BOWLING.FO.part60.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966892/26e721a/BOWLING.FO.part61.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966891/74eeb92/BOWLING.FO.part62.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966878/69107fe/BOWLING.FO.part63.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966873/12fc82c/BOWLING.FO.part64.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966861/ad9927b/BOWLING.FO.part65.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966858/933f4f7/BOWLING.FO.part66.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966614/845d69f/BOWLING.FO.part67.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966561/1f7f7f3/BOWLING.FO.part68.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966558/2734bf1/BOWLING.FO.part69.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966564/ab83d00/BOWLING.FO.part70.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966557/9da5a61/BOWLING.FO.part71.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966559/a82e3f9/BOWLING.FO.part72.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966563/b4ad430/BOWLING.FO.part73.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966560/0252643/BOWLING.FO.part74.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966555/8d86484/BOWLING.FO.part75.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966554/49388ae/BOWLING.FO.part76.rar.html
http://hotfile.com/dl/38966565/559b624/BOWLING.FO.part77.rar.html

gta ıv yama


ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK 

Ve Yine Benzer Bir Çalışma İle Karşınızdayım.Paylaşımımı güncellenmiş olarak sizlere sunuyorum.





GTA 4 TÜM PATCHLER BİR ARADA:

Rockstar Games yayınladığı Gta 4 ün eksikliklerini gideren patchlerin tamamıdır yani 1.01 +1.02 +1.03 +1.04 +1.05 +1.06 +1.07versiyonlarının hepsi içindedir.

KUZE NİKO BETA 1 TR YAMA:

Gta 4 ü TR yapan yamadır.

EKSTRA FPS PATCHLERİ:

İnternetten bulduğum ekstra fps ve görüntü patchleri de içindedir.


KURULUM:

Bu adımları uygularsanız oyun mutlaka sağlam bir şekilde çalışacaktır.

1-Oyunu Komple Silin,
2-Oyunu Tekrar En Baştan Kurun,
3-Sırasıyla Patch'leri Kurun (1-2-3-4-5-6-7 Patch),
4-İsteğe göre FPS Patch ve Graphic Patch'i kurabilirsiniz ama ben kurmuyorum,
5-Kuze Niko Türkçe Yamayı yükleyin,
6-Crack for 1.07 klasörünün içindeki dosyaları koplayalayın GTA IV simgesine sağ tıklayın, özelliklere girin,ordan da hedef bul'a tıkladığınızda açılan klasörün içine yapıştırın.(Yani Crack Yapın)
5-Ekran Kartı Driver'ınızın Son Sürüm Olmasına Dikkat Edin,
6-Direct-X Versiyonunuzu Da Güncellemeyi Unutmayın,
7-Microsoft Windows Net FrameWork V3.5'i (En Son Sürümünü) Yükleyin,
8-Microsoft Games For Windows Live Programının En Son Sürümünü Yükleyin,
9-Windows XP Kullanıyorsanız SP3, Winsows Vista Kullanıyorsanız SP1 Mutlaka Yüklü Olsun...



http://fileserve.com/file/hGWQajh/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part1.rar
http://fileserve.com/file/dKYpn8m/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part2.rar
http://fileserve.com/file/8tREQRe/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part3.rar


http://netload.in/datei47EFyFsFJG/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiUmTKPJb4GA/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part2.rar.htm
Netload 3. Part Blacklist.


http://hotfile.com/dl/52973674/1467b1c/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/52973673/d426088/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/52973671/3f74681/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part3.rar.html


http://rapidshare.com/files/405349701/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part1.rar
http://rapidshare.com/files/405349700/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part2.rar
http://rapidshare.com/files/405349683/GTA_Tum_Patchler_HackerSalim_FO.part3.rar


rar şifreleri:www.fulloyun.com

Tamamen kendi çalışmamdır ve (ç)alıntı değildir.EMEĞE SAYGI!

Yorumlarınızı bekliyorum.



Tr yama kurmayacaksanız bu notu okumanıza gerek yok ama eğer kuracaksanız dikkatle okuyunuz.Kuze niko tr yamayı kuracaksanız 1.07 patchi kurmayın hata verir.Oyunu türkçe oynamak istiyorsanız patchleri 1.01-1.02-1.03-1.04-1.05-1.06 sırasıyla kurun, 1.07 patchi kurmayın ve klasörün içindeki crack yerine aşağıda verilen linkteki cracki uygulayın.


http://rapidshare.com/files/376600614/GTAIV_Patch_6_Crack_FO.rar

Rar şifresi: www.fulloyun.com


imza



arkadaş siteler: www.turkmalidizi.com
oyungame.net

sims3 full indir

 
rar şifresi:fulloyun.com
Windows XP (Masaüstü Bilgisayarlar)
Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ üstü (Not: Çift çekirdekli işlemciler, daha düşük GHz gözükse de işlemci gücü olarak P4''lerden yüksektir.. Core Duo, Core 2 Duo vs. için 1.6 GHz üstü minimumu sağlar)
1 GB RAM
Ekran Kartı : ATI veya nVidia''nın Desteklenen Modelleri - Aşağıda Yazıyor -
6.5 GB Boş Alan ( Kullanıcı Yapımı eşyalar vs. için ek 1 GB alan daha)

Windows Vista (Masaüstü Bilgisayarlar)
Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ (Not: Çift çekirdekli işlemciler, Centrino''lar vs. daha düşük GHz gözükse de işlemci gücü olarak P4''lerden yüksektir.. Centrino, Core Duo, Core 2 Duo vs. için 1.8 GHz üstü minimumu sağlar)
Ekran Kartı : ATI veya nVidia''nın Desteklenen Modelleri - Aşağıda Yazıyor -
6.5 GB Boş Alan ( Kullanıcı Yapımı eşyalar vs. için ek 1 GB alan daha)


Windows XP (Dizüstü Bilgisayarlar)
Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Dengi İşlemci (Not: Dizüstü bilgisayarlar, mobil işlemci olan Centrino''yu kullanır.. Centrino''lar vs. daha düşük GHz gözükse de işlemci gücü olarak P4''lerden yüksektir.. Centrino, Core Duo, Core 2 Duo vs. için 1.8 GHz üstü minimumu sağlar)
1,5 GB RAM
Ekran Kartı (Min) : ATI veya nVidia''nın Desteklenen Modelleri - Aşağıda Yazıyor -

Windows Vista (Dizüstü Bilgisayarlar)
Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ (Not: Dizüstü bilgisayarlar, mobil işlemci olan Centrino''yu kullanır.. Centrino''lar vs. daha düşük GHz gözükse de işlemci gücü olarak P4''lerden yüksektir.. Centrino, Core Duo, Core 2 Duo vs. için 1.8 GHz üstü minimumu)
2 GB RAM
Ekran Kartı (Min) : ATI veya nVidia''nın Desteklenen Modelleri - Aşağıda Yazıyor -

LAPTOP''LAR İÇİN GENEL NOT: Laptop''lar genelde ATI ve nVidia kartların, paylaşımlı versiyonlarını kullanır.. Bu yüzden bu kartlarda performans biraz daha düşük olabilir, bu yüzden ayarların biraz kısılması gerekiyor, ancak EA açıklamasına göre tatmin edici düzeyde çalışıyorlarmış..


Eğer Intel On-Board Ekran Kartınız varsa
2.6 GHz Pentium D yada 1.8 GHz Core 2 Duo
XP için 1,5 GB RAM
Vista için 2 GB RAM
Ekran Kartı GMA X3000 üstü modeller.


DESTEKLENEN EKRAN KARTLARI:

NVIDIA GeForce series

FX 5900, FX 5950 (Vista altında uyumsuz)
6200, 6500, 6600, 6800,
7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
8400, 8500, 8600, 8800
9600, 9800, GTX 260, GTX 280


ATI Radeon™ series

9500, 9600, 9800
X300, X600, X700, X800, X850
X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
2400, 2600, 2900
3450, 3650, 3850, 3870,
4850, 4870









http://fileserve.com/file/5K8aE2Y/SMSTR.FO.part01.rar
http://fileserve.com/file/Bp4CeDx/SMSTR.FO.part02.rar
http://fileserve.com/file/xZ2BG7R/SMSTR.FO.part03.rar
http://fileserve.com/file/MXr29d5/SMSTR.FO.part04.rar
http://fileserve.com/file/cxruXXm/SMSTR.FO.part05.rar
http://fileserve.com/file/95XfPgD/SMSTR.FO.part06.rar
http://fileserve.com/file/hDdY6BP/SMSTR.FO.part07.rar
http://fileserve.com/file/krN2pW5/SMSTR.FO.part08.rar
http://fileserve.com/file/UJX2PRN/SMSTR.FO.part09.rar
http://fileserve.com/file/UG3E7J5/SMSTR.FO.part10.rar
http://fileserve.com/file/SnyVDzU/SMSTR.FO.part11.rar
http://fileserve.com/file/wHZeXJt/SMSTR.FO.part12.rar
http://fileserve.com/file/STj86M9/SMSTR.FO.part13.rar
http://fileserve.com/file/au2k3Bh/SMSTR.FO.part14.rar
http://fileserve.com/file/5BBjupE/SMSTR.FO.part15.rar
http://fileserve.com/file/uqHd9He/SMSTR.FO.part16.rar
http://fileserve.com/file/uRDjmjf/SMSTR.FO.part17.rar
http://fileserve.com/file/nN5GG72/SMSTR.FO.part18.rar
http://fileserve.com/file/6edZnQF/SMSTR.FO.part19.rar
http://fileserve.com/file/6dfw8ga/SMSTR.FO.part20.rar
http://fileserve.com/file/CctQhj4/SMSTR.FO.part21.rar
http://fileserve.com/file/q3PxUrX/SMSTR.FO.part22.rar
http://fileserve.com/file/2MnvQcu/SMSTR.FO.part23.rar
http://fileserve.com/file/8TNzpAq/SMSTR.FO.part24.rar
http://fileserve.com/file/Mp9cXtF/SMSTR.FO.part25.rar
http://fileserve.com/file/UjjYvF8/SMSTR.FO.part26.rar
http://fileserve.com/file/RRTKxJB/SMSTR.FO.part27.rar
http://fileserve.com/file/pKgyXq4/SMSTR.FO.part28.rar
http://fileserve.com/file/Jf6YGp7/SMSTR.FO.part29.rar





http://netload.in/dateifIxK3GalxB/SMSTR.FO.part01.rar.htm
http://netload.in/dateiFqdMYp2KfM/SMSTR.FO.part02.rar.htm
http://netload.in/dateilsQj91q5L0/SMSTR.FO.part03.rar.htm
http://netload.in/datei9m7CyXHFKQ/SMSTR.FO.part04.rar.htm
http://netload.in/dateidQPGw4feLV/SMSTR.FO.part05.rar.htm
http://netload.in/dateiUcG9zG2K1b/SMSTR.FO.part06.rar.htm
http://netload.in/dateipTSmxvQUw3/SMSTR.FO.part07.rar.htm
http://netload.in/dateiyqTd3ysLoQ/SMSTR.FO.part08.rar.htm
http://netload.in/dateiZsZf2tK2SY/SMSTR.FO.part09.rar.htm
http://netload.in/dateigd3F2sC9ee/SMSTR.FO.part10.rar.htm
http://netload.in/dateiCsPtSzGCWn/SMSTR.FO.part11.rar.htm
http://netload.in/dateinotuLabT8p/SMSTR.FO.part12.rar.htm
http://netload.in/dateiN4hfisPBmI/SMSTR.FO.part13.rar.htm
http://netload.in/dateiKZJA7nJ3QS/SMSTR.FO.part14.rar.htm
http://netload.in/dateinUv3NsKlhH/SMSTR.FO.part15.rar.htm
http://netload.in/datei3KIb4EsFl9/SMSTR.FO.part16.rar.htm
http://netload.in/dateitV8ugbmf84/SMSTR.FO.part17.rar.htm
http://netload.in/dateiXxbXjJRuxp/SMSTR.FO.part18.rar.htm
http://netload.in/dateiXsNftqz8bY/SMSTR.FO.part19.rar.htm
http://netload.in/dateinrGIJF4zRl/SMSTR.FO.part20.rar.htm
http://netload.in/dateiL2m9KU5ASW/SMSTR.FO.part21.rar.htm
http://netload.in/dateiGyuAPz4DJ9/SMSTR.FO.part22.rar.htm
http://netload.in/dateiR0NXFMeZ6Z/SMSTR.FO.part23.rar.htm
http://netload.in/datein10BbfoZXn/SMSTR.FO.part24.rar.htm
http://netload.in/dateiAhHAUbrIaV/SMSTR.FO.part25.rar.htm
http://netload.in/dateiPtgB9m6pmf/SMSTR.FO.part26.rar.htm
http://netload.in/dateia1awVSJ5GX/SMSTR.FO.part27.rar.htm
http://netload.in/dateixau9XvqbQX/SMSTR.FO.part28.rar.htm
http://netload.in/dateiN1BTISlJPd/SMSTR.FO.part29.rar.htm















http://hotfile.com/dl/54661554/8d30a8e/SMSTR.FO.part01.rar.html
http://hotfile.com/dl/54661455/3251637/SMSTR.FO.part02.rar.html
http://hotfile.com/dl/54661438/2743a04/SMSTR.FO.part03.rar.html
http://hotfile.com/dl/54661398/a4433ee/SMSTR.FO.part04.rar.html
http://hotfile.com/dl/54661364/4912bcc/SMSTR.FO.part05.rar.html
http://hotfile.com/dl/54661291/dba9707/SMSTR.FO.part06.rar.html
http://hotfile.com/dl/54661289/747d6ba/SMSTR.FO.part07.rar.html
http://hotfile.com/dl/54661245/9e39ee8/SMSTR.FO.part08.rar.html
http://hotfile.com/dl/54661230/0f61366/SMSTR.FO.part09.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660836/823c8de/SMSTR.FO.part10.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660811/e03ffd4/SMSTR.FO.part11.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660780/e2d4298/SMSTR.FO.part12.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660756/bca6b39/SMSTR.FO.part13.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660742/d6ba0c9/SMSTR.FO.part14.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660701/fe2ab8b/SMSTR.FO.part15.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660693/5c83e35/SMSTR.FO.part16.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660690/7942b91/SMSTR.FO.part17.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660679/5362d21/SMSTR.FO.part18.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660626/b7f052e/SMSTR.FO.part19.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660264/8ff7ca0/SMSTR.FO.part20.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660268/8919d34/SMSTR.FO.part21.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660262/d80dc74/SMSTR.FO.part22.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660267/d1813fb/SMSTR.FO.part23.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660266/0ef7038/SMSTR.FO.part24.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660265/9f7810a/SMSTR.FO.part25.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660261/e184dfa/SMSTR.FO.part26.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660260/06b2d98/SMSTR.FO.part27.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660263/8df4549/SMSTR.FO.part28.rar.html
http://hotfile.com/dl/54660259/f9ea11e/SMSTR.FO.part29.rar.html